Lysa växer och förstärker teamet med Helena Olander (jurist) och Oscar Björklund (investeringsansvarig).

”Vi förvaltar idag mer än 1,1 miljard kronor. Dit har vi nått med ett fåtal anställda. Tack vare vår goda tillväxttakt har vi möjlighet att förstärka med nya nyckelroller. Oscar och Helena ska hjälpa oss att nå nästa nivå”, säger Emilie Andersson, COO och medgrundare på Lysa.

BLI KUND
TILLBAKA TILL FRAMSIDAN

Helena Olander kommer närmast från rollen som jurist på Carnegie. Hon har tidigare arbetat både på Nordnet och Danske Bank. Helena har en juristexamen från Stockholms universitet och en magisterexamen i affärsjuridik från Linköping universitet.

”Lysa utmanar en traditionell bransch. Jag tror på konkurrens och är glad över att få möjligheten att vara med och göra kapitalförvaltning billigare och tillgängligt för alla”, säger Helena Olander, ny jurist hos Lysa.

alt

Oscar Björklund kommer närmast från rollen som "Director of Risk Credit" på Izettle. Han har tidigare arbetat som kvantitativ analytiker på Brummer & Partner. Oscar är utbildad civilingenjör från Linköpings universitet. Han har också en kandidatexamen i ekonomi från Linköpings Universitet.

”De två senaste åren på iZettle har varit en fantastisk resa med engagerade och duktiga kollegor. När jag kom i kontakt med Lysa insåg jag direkt att detta är ett steg i rätt riktning för mig, då jag personligen brinner för både sparande och investeringar. Nu är jag taggad på att utveckla investeringserbjudandet på Lysa och omdefiniera hur sparande ser ut”, säger Oscar Björklund, ny investeringsansvarig hos Lysa.

alt

Varmt välkomna Helena och Oscar!

BLI KUND
TILLBAKA TILL FRAMSIDAN