Att spara med Lysa är smart, billigt och enkelt. Här kommer tre snabba tips för att komma igång med ditt sparande.

1. Flytta över sparande

Med vår ISK-flyttfunktion får ditt Lysasparande en flygande start. Med den kan du nämligen enkelt flytta över ett sparande som du har på ett annat institut, till Lysa. Då flytten sker direkt mellan två ISK-konton utgör flytten inte grund för beskattning och Lysa tar inte ut någon flyttavgift. Läs mer om ISK-flytt här.

FLYTTA DITT SPARANDE TILL LYSA

Visste du att: Sedan lanseringen i september har vi genomfört över 700 st flyttar till ett totalt värde om ca 85 mkr

2. Börja månadsspara

Det bästa sparandet är det som blir av. Tänk om det blir av, helt automatiskt, utan att du behöver tänka på det? Genom några knapptryck kan du enkelt koppla på ett autogiro till Lysa och sätta ditt sparande på autopilot.

BÖRJA MÅNADSSPARA MED LYSA

Visste du att: 70 % av Lysas kunder är aktiva månadssparare

3. Gör en insättning

Det snabbaste sättet att komma igång. Gör en insättning till ditt Lysakonto, antingen via Swish, banköverföring, bankgiro eller föranmält konto. Pengarna du sätter in investeras sedan helt automatiskt enligt ditt kontos risknivå och målfördelning. Superenkelt!

GÖR EN INSÄTTNING DIREKT


Lästips: Topp 10 hacks

Vi har sammanställt 10 smarta saker med Lysa, med alltifrån hur du göra Lysa till en appikon på mobilen till hur du kan sänka din avgift ytterligare. Läs hela listan här.


Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.